Det kan være svært, at række ud og bede om hjælp

Uanset hvor meget eller hvor lidt hjælp, der skal til, så er dét, at række ud efter andres støtte et vigtigt skridt for dig. Det beviser, at du tager din situation alvorlig og at du ønsker at tage ansvar for dit liv.

Selvom det kan være svært – er det vigtigt at kunne erkende, at vi som mennesker er afhængige af andres hjælp.

Jeg tilbyder ikke færdige løsninger på problemer. Som psykoterapeut tilbyder jeg et miljø, hvor du kan udtrykke dine følelser og få en dybere indsigt i dine problemer. Alle vores samtaler er fortrolige, så du kan tale om ting, du måske ikke føler dig tryg ved at tale om med andre. Målet er at hjælpe dig med at finde bedre måder at håndtere eller ændre i den måde, du føler og tænker på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *