Livet møder os alle!

Nogle gange ryster livet os med modgang såsom sygdom, vold, skilsmisse, fyring eller dødsfald. Måske er du blevet overrasket over at du har oplevet et angstanfald. Andre gange føler vi os måske triste og kede af det, uden egentligt at vide hvorfor. Måske har du pludselig opdaget, at du altid har været der for andre og faktisk har tilsidesat dine egne behov, og nu føler du dig drænet for energi og livsmod…

Det er naturligt og almenmenneskeligt at reagere emotionelt, når livet byder på oplevelser, der har konsekvenser for dine relationer, dit selvbillede og livsførelse.

Uanset hvilke problemer du slås med, så kan samtaler med en psykoterapeut være med til at give dig en større indsigt, forståelse og endog afklaring i dit liv og dine livsmønstre. Terapi kan hjælpe dig på sporet af livsglæde, personlig frihed, selvstændighed og en tro på dig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *